Wednesday, October 20, 2010

Kamikaze cartoons [30]

cartoons in 30th issue of Kamikaze [6-12 oct. 2010]:

----------------------------
by mugur grosu, 2010

7 comments:

Anonymous said...

Obisnuiam sa-ti urmaresc evolutia cu oarecare interes si recunosc faptul ca, in mare, imi placeau ideile tale. Cu aceeasi franchete trebuie sa-ti spun ca acest "cartoon" e absolut dezgustator. Imi displace enorm personajul in cauza (Pamela Anderson). Insa faptul ca incearca macar sa faca ceva pentru cainii din romania (nu, nu am gresit - e cu minuscula la mine) mi se pare minunat, in conditiile in care acest popor de rahat nici macar nu cauta sa gaseasca o solutie. Cei ca tine ar trebui dusi cu forta la un "adapost" de caini, ca sa vada cu ochii lor ce se intampla acolo. Evident ca unii vor pleca neatinsi. Insa imi e greu sa cred ca un suflet si o minte ca a ta ar ramane indiferente...

Tz-shirt said...

Vă mulţumesc, mai puţin pentru acest derapaj: "cei ca tine ar trebui duşi cu forţa..." Să nu săpăm tranşee în pixeli. Înţeleg că pentru dvs. e un subiect extrem de sensibil şi preferaţi să-l "citiţi" într-o anumită cheie. Întâmplător, e o cheie franceză, pe care mi-o scăpaţi peste ceafă. Nu cred că asta ajută nobilei cauze pentru care pledaţi, cum nu cred că eu i-aş fi "dăunat". Altfel, am fi periculos de aproape de lumea aia care-a luat foc după caricaturile celor 12 danezi care-au "deranjat" fundamentalismul islamic. Să ne păstrăm umorul, zic, e mai sănătos. Şi pentru oameni şi pentru câini.

sora_de_razboi said...

Eu as propune ca aceia dintre concetatenii nostri care prefera cainii vagabonzi altor oameni sa ia vehiculele de purici de pe strazile Bucurestiului si sa plece cu ele in padure. Am fi cu totii mai fericiti si mai linistiti.

Iar asta o zic ca una care alinta orice catel de pe strada, care am scris nu unul, ci doua articole pentru a sensibiliza cumva romanu de rand (dar idiotii care arunca patrupede pe strada nu se pot lasa sensibilizati, si apoi poate au alte probleme, mai apasatoare, cum ar fi saracia).

Mai nou, insa, dragostea mea pentru toate javrele a inceput sa scada de cand ii vad cat de agresivi si de greu de suportat au devenit in ultima vreme.

sora_de_razboi said...

PS: Sa nu uit, dar am murit de ras la cel putin doua dintre caricaturi. Cel cu pensia si cel cu paparazzi. Bravo, Mugurache.

sora_de_razboi said...

Da, "cea" cu pensia. Asta-i semn ca deja mi s-a facut somn, iuhuuuu.

Tz-shirt said...

păi treci la somn, că Europa doarme şi el! :)

Anonymous said...

"Tz-shirt said...
Vă mulţumesc, mai puţin pentru acest derapaj: "cei ca tine ar trebui duşi cu forţa..." Să nu săpăm tranşee în pixeli. Înţeleg că pentru dvs. e un subiect extrem de sensibil şi preferaţi să-l "citiţi" într-o anumită cheie. Întâmplător, e o cheie franceză, pe care mi-o scăpaţi peste ceafă. Nu cred că asta ajută nobilei cauze pentru care pledaţi, cum nu cred că eu i-aş fi "dăunat". Altfel, am fi periculos de aproape de lumea aia care-a luat foc după caricaturile celor 12 danezi care-au "deranjat" fundamentalismul islamic. Să ne păstrăm umorul, zic, e mai sănătos. Şi pentru oameni şi pentru câini."



Corect si de bun simt. Imi cer scuze pentru "derapaj". Mi se intampla cateodata, mai ales cu cei care isi fac un titlu de glorie din faptul ca "alinta orice catel de pe strada", ca apoi sa-i categoriseasca drept "vehicule de purici" si "javre". Evident, nu la tine ma refer. Scuze din nou pentru involuntara agresivitate de limbaj. Si ai perfecta dreptate: umorul e foarte necesar si poate constitui o arma extrem de eficienta. Important e sa o indreptam in directia corecta...