Friday, March 6, 2009

zoon Politikon [4]: health insurance



















“I have enough money to last me the rest of my life, unless I buy something.” Jackie Mason
------------------------------
by mugur grosu, 2009

3 comments:

an inmigrante said...

deci, fiind la ora asta proaspat intors din sectia ORL a Spitalului Judetean, dupa ce mi-am petrecut o noapte de groaza pe acolo (ca, daca as fi petrecut-o acasa, probabil sfirseam sufocat) din cauza unei laringite netratate, draga Tz-shirt, nu prea inteleg mesajul... probabil personajul cu aura de sfint o fi mama sau creanga, saracele, ca in UPU e moarte de om. am ”dormit” doi in pat. noroc ca co-locatatul meu era un tinar de clasa a IX-a care se spalase pe picioare, pregatit pentru experienta....

doamne, e groaznic, groaznic, groaznic! l-am rugat pe doctor sa ma externeze si sa imi fac tratamentul acasa, platind serviciile de intzepat pentru urmatoarele 7 zile. fericirea Ro: sa te ”dezesternezi” (cum se chinuia unul dintre pacienti, care nu a stiut sa isi scrie motivul din care cere externarea, pentru ca nu stia sa scrie.)

imi pare rau ca atit de ziua ei, cit si de cea a femeii, i-am facut cadou crengutei doua internari la urgentze. felicit Ro pentru faptul ca are, in continuare, cele mai iubitoare femei/sotzii:)

Anonymous said...

mie mi se pare cit se poate de limpede: cind n-ai probleme si dormi linistit vine unul cu o aura de sfint (statul, sau vreun asigurator privat, tot un drac) si iti cere bani albi pentru zile negre. cind vin si zilele negre, afli ca i-ai asugurat lui un somn linistit si ca tu te poti externa in ceruri :)

Tz-shirt said...

doi într-un pat? nu mă mai miră nimic. în curând or să ne pună şi câte doi în sicriu