Friday, September 4, 2009

Hainecool / spoof Heineken


This is our first video-spoof [for the original version clic here]. Enjoy and make fun of crisis!
[haine in romanian means clothes, so haine cool = cool clothes. I mean really cool...]
------------------------------
by mugur grosu feat gilda popa, 2009

8 comments:

BitRiver said...

Si eu care credeam ca doar (auto)voyeurismul meu e...obsesiv-compulsiv! Bravo, ma bucur ca ai inceput sa faci si scurtmetraje (scurtcircuite, scurtparodii, etc.). Asta e spotul publicitar prin care lansezi campania de toamna pentru Ţ-shirt ?

Tz-shirt said...

aoleu, la asta cu auto nu ma bag ca n-am carnet.
da, lansam campania doamna-iarna!

an inmigrante said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/aaaa/aaaaaa/aaaaaaaaaaa/aaaaaaa/aaaa
a

no rest for bunny said...

Grand Spoof? :D

Tz-shirt said...

busted!
[dar şşşş... nu mai spune la nimeni! că ne-au făcut muci vedetele lui Peşte Preafericit!]

Razvi said...

uite ca m-am luat cu ciocolata amara si uitasem sa-ti zic: despre metodele de jurizare si despre netransparenta s-a tras semnalul de alarma inclusiv pe forumul iqads. ai ghicit, degeaba.

nu ma simt in "salonul refuzatilor" doar pentru ca nu am intrat in topul lor zece :) ba chiar sunt multumit de ce am lucrat.
asa ca foarte de acord cu tine, hai sa vedem online toate cele 44 de inscrieri, puse pe vreun trilutub si sa le voteze cei care le vizualizeaza. pana la urma acolo e adevarata proba de trecut, indiferent cate premii iei cu x jurii. si poate asa se naste si festivalul independent la care visezi :)

Tz-shirt said...

scuze de intârziere, încerc să ţin o cură de slăbire a atenţiei faţă de lumea online.. din când în când e nevoie de-o dezintoxicare :) cu minţi proaspete revin şi spun că m-am detaşat complet de acel subiect. în ce priveşte salonul refuzaţilor, era o trimitere cât se poate de onorabilă la avangarda de odinioară [Le Salon des Refusés, unde-au expus Manet sau Whistler, canonizaţii zilelor noastre...] dacă puneţi la cale ceva independent contaţi şi pe mine cu toată încrederea!

Funny t-shirts said...

Very enjoying..
thanks for entertaining by this